Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Fermentációs utrazás, kimcsi workshop, 2024. február 25.

A koreai konyha legismertebb fermentált étele. Nevének jelentése: alámerített zöldségek. Csak Koreában ezer féle varriációban létezik. Eredete az ősidőkbe nyúlik vissza, első említése Kr.e. 54-ből való. Az elmúlt pár évtizedben elindult világhódító útjára, most már a világ bármely pontján találkozhatunk különböző, a helyi szokásokat és alapanyagokat tükröző kimcsikkel. Legfőbb alapanyag a kínai kel. Ezen kívül kerülhet bele csili, gyömbér, fokhagyma, jégcsapretek, szójaszósz, alga, halszósz, bébipolip, élő garnéla, répa, osztrigaszósz, újhagyma és sok minden más is. A tanfolyam során a résztvevőkkel megismerkedünk a fermentáció alapjaival, majd közösen elkészítünk egy adag vegán kimcsit, amit mindenki saját ízlésének megfelelően ízesíthet és vihet haza. A résztvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, hozzanak magukkal három, legalább fél literes, jól záródó befőttesüveget és konyhai kötényt is. Jelentkezni az alábbi ímél címen lehet: rendeles.savala@gmail.com A tanfolyam ára 6000 forint...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu