Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Karniyarik. A törökök kedvenc töltött padlizsánja

A karniyarik a törökök népszerű étele, jelentése: félbe vágott bendő. Hús nélküli változatban is készítik. Az alapja félbevágott, puhára párolt, pirított padlizsán, melyet fűszeres, zöldséges raguval töltenek meg, majd ezt megsütik. Általában marhahúsból vagy borjúból készítik. (A gyerekbarát változatot készítettük el, mellőztük a csilit, a csípős zöldpaprikát. Cukkinivel is kipróbálható.) Hozzávalók 3-4 személyre 3 padlizsán Karniyarik. A törökök kedvenc töltött padlizsánja first appeared on Szépítők Magazin.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu