Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Fúziós elemekkel megbolondított nyári étlap a Zazie séfjétől

Egészséges, friss és laza. Tavalyi nyitása óta ez a jellemző a Bíró Dániel által vezetett, a Kopaszi-öbölnél található Zazie-ra, mely úttörő ízeivel a megújult, nyári étlap hangsúlyait – a magyar gasztronómiai értékek ápolása mellett – a fúziós elemekkel tarkított nemzetközi konyha irányába tolta el. Marinálva égetett makréla bergamottal és kaviárral, kacsa erőleves húsos raviolival, tiszai szürkeharcsa steak káposztás cvekedlivel és kaporral, végül Jaffa szelet. Ez lenne a menü, amit Bíró Dániel a saját étlapjáról választana. A frissen debütált fogások mellett a méltán népszerű eddigi ikonikus fogások, melyekkel a magyar gasztronómiai értékek megőrzése és továbbvitele volt a célja a fiatal séfnek, természetesen étlapon maradtak, így aki gulyáslevest, préselt csirkecombfilét, hortobágyi palacsintát, rántott sertéskarajt vagy madártejet szeretne fogyasztani, nem kell majd csalódnia. A gasztronómiai plusz és az áttörő ízek nálunk mindig meglesznek. Az új étlapon azt szeretném megmutat...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu