Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Interjú: Hogyan építhetünk sikeres borászatot?

Büszkék vagyunk a magyar borokra, miközben nem is sejtjük, milyen komoly kihívás azok előállítása és forgalmazása. Ma már ugyanis nem elég, ha valaki jó bort tud készíteni, legalább ilyen fontos, hogy megfelelően reagáljon a folyamatosan változó gazdasági helyzetre. Kiss Attila borásszal beszélgettünk. Aszály, infláció, háború, bérnövekedés. Csak néhány kedvezőtlen jelenség az elmúlt évből. Nem lehet könnyű ilyen körülmények között szőlőt művelni, bort készíteni… Igaz, ami igaz, az elmúlt 2-3 évben bel- és külföldön egyaránt komolyan meg kellett küzdeni a termésért, árakért, in-put anyagokért és a vevőkért, aminek sok oka van. Sajnos Magyarországon csökkenő tendenciát mutat a borfogyasztás a statisztikák szerint. Változik a fogyasztói szokás évről-évre. Manapság nagyon kedveltek a long drinkek, az égetett szeszek pedig nagy valószínűséggel sose fognak kimenni a divatból. A minőségi borfogyasztás legalább olyan komoly eleganciával bír, mint egy nívós alkoholos ital elfogyasztása és b...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu