Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Vasárnapi asztalon: Főzelékek olcsón, finoman

Vasárnapi asztalon: Főzelékek olcsón, finoman szaszifanni 2023. 03. 03., p - 14:12 Főzzünk főzeléket! Tökéletes ebédre vagy vacsorára, és még olcsó is. 120 perc Sárgaborsó-főzelék füstölt hússal és ropogós hagymával Hozzávalók (4 személyre): 500 g sárgaborsó, 500 g füstölt hús, 2 hagyma, 1 ek. köménymag, 3 gerezd fokhagyma, ½ ek. majoránna, egy csipet szerecsendió, 1 babérlevél, só, bors, disznózsír. A feltéthez: 1 kisebb hagyma, sima liszt, olaj, tepertő, ecet. 1. A borsót egy éjszakára hideg, sós vízbe áztatjuk. 2. A füstölt hús minden oldalát megpirítjuk a disznózsíron, kivesszük, s a maradék zsiradékon megpároljuk a finomra vágott hagymát a köménymaggal együtt. 3. Mehet hozzá a zúzott fokhagyma, a szárított majoránna, a szerecsendió, a babérlevél és az őrölt fekete bors. 4. A húst is visszatesszük a fazékba, felöntjük vízzel (nem kell teljesen ellepnie), lefedjük, és 1-2 óra alatt puhára főzzük az egészet. A húst kivesszük, és melegen tartjuk. 5. A levében a sárgaborsót puhára f...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu