Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Cseréld ki a panírban a zsemlemorzsát egy gyümölcsre, el fogsz ájulni

Milyen az élet a hagyományos zsemlemorzsán túl? Mutatjuk! Rántott camembert, csirkemell, rákolló és cukkini. Mi a közös ezekben a világszerte közkedvelt fogásokban? Igen, a panír! A felsorolt fogások önmagukban is megállják a helyüket a tányéron, ám a rajtuk található vékony panír réteg segít megtartani még egyet dob rajtuk. Ha eddig csak a jól bevált panírt használtad, akkor itt az ideje, hogy megismerd a világ legkedveltebb fajtáit. Olvasd el ezt is! Nem a Figlmüllernél a legjobb Bécsben a borjú bécsi! 1. Panko Szinte semelyik panír fajta nem ad olyan ropogós textúrát az ételeknek, mint a panko. A durva japán zsemlemorzsa szerencsére a legtöbb hazai áruházláncban beszerezhető. Ha a pankónál egy kissé finomabb panírt használnál, de szeretnéd megtartani a ropogósságot, akkor felhasználás előtt törd össze kicsit egy konyhai robotgépben. Nemcsak a húsokhoz használható, hanem akár zöldségekhez is, például a sült karfiolhoz. Panírozás előtt ízesítsd sóval, feketeborssal, mert bár ropogó...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Folytatja a terjeszkedést az OTP

vasarnap.hu

10perc.hu

Új szedánt mutatott be a Mazda