Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

egy.hu

Szlovénia, a fenntarthatóság bezzegországa: így csinálják a szomszédban

Bár a külföldi utazgatás a koronavírus miatt most egy ideig háttérbe szorult, a fenntarthatóság kérdése globális szinten az egyik leginkább napirenden lévő téma. Felelős utazóként és világpolgárként fontos szerepünk van abban, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük és ezáltal az éghajlatváltozás, a környezetkárosodás és a veszélyeztetett fajok kihalásának kockázatát minimalizáljuk. Ma a fenntartható utazás már nem egy tendencia, hanem egy fontos tényező, amiben szomszédos országunk a világ előtt jár egy orrhosszal.

Őshonos fafajokat a kertbe!

További hírek

„Nevenincs” kifli

Tízperces rakott zöldség

Beignet fánk

Zabpelyhes, cukkinis cipó

Bodzavirágos palacsinta

Epres, mandulás sütemény

Rakott padlizsán

Vasi pecsenye

Fogas kárpáti módra

Fantasztikus madártej

Töltött karalábé

Retek szirupban eltéve

Sertéskaraj diósásával

Palacsinta

Szalontüdő, savanyú pájsli

Gombás, lencsés egytálétel

Erdésztokány friss füvekkel

Sós sajttorta

Palóc oldalas

Gratulálunk nyerteseinknek!

Húsos rakott zöldbab

Sonkakrém

Expressz házi krémes

Skót tojás

Borsos kalács

Húsvétváró süteményeink

Müzlis sütemények

Bread and butter pudding

Rakott zeller

Darálós keksz

Puliszkakrémes sütemény

Tárkonyos bárányleves

Friss tavaszi leves

Ponty gombával töltve

Pisztáciakeksz tejpudinggal

Az én zöldséges lasagném

Böjti leves

Habtortelett

Kókuszos álom

Főtt kolbász

Mustáros flekken

Kávés csemege

Sertésjava Holstein módra

Édes puliszka

Céklakrém

Mangófelfújt