Karácsonykor 30 százalékkal több élelmiszert dobunk ki. Az ok? Csak nehogy valami hiányozzon az ünnepi asztalról

A karácsony az az időszak, amikor sokan többet engednek meg maguknak, mint a hétköznapokon. Ezzel azonban szorosan összefügg az élelmiszer-pazarlás fokozott kockázata is. A szakértők szerint éppen az ünnepek alatt 20–30 százalékkal nő a kidobott étel mennyisége. Szlovákiában évente több mint félmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik, amelynek 67 százaléka a háztartásokban képződik. Ez fejenként átlagosan körülbelül [...] Read More... Karácsonykor 30 százalékkal több élelmiszert dobunk ki. Az ok? Csak nehogy valami hiányozzon az ünnepi asztalról

Karácsonykor 30 százalékkal több élelmiszert dobunk ki. Az ok? Csak nehogy valami hiányozzon az ünnepi asztalról

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Körkép

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!