20-25 év lemaradásban van a magyar élelmiszeripar: be lehet ezt hozni?

Az élelmiszeripar előtt álló kihívások és lehetőségek kerültek fókuszba a siófoki szakmai fórumon, ahol a támogatási programok, a beruházások és a versenyképesség növelésének kérdései mellett a kereskedelmet érintő árrésstop hatásait is megvitatták. A Portfolio Agrárszektor 2025 Konferencián bemutatott előadások és kerekasztal-beszélgetések rávilágítottak arra, hogy a pályázati források új korszakot nyithatnak a hazai élelmiszeriparban, miközben a fogyasztói szokások változása, a csomagolási trendek és a fenntarthatósági szempontok egyaránt meghatározzák az ágazat jövőjét.

20-25 év lemaradásban van a magyar élelmiszeripar: be lehet ezt hozni?

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Portfolio

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!