Megjelent Palágyi Eszter új szakács-tan-könyve: A világ ízeinek anatómiája – Fine dining à la Gastro Gaga

A magyar gasztronómia új mérföldkövéhez érkezett! Megjelent Palágyi Eszter Michelin-csillagos séf monumentális igényességgel megalkotott kötete, A világ ízeinek anatómiája, amely egyszerre tankönyv, tudástár, szakácskönyv, inspirációs eszköz és szakmai referenciapont a kortárs csúcsgasztronómiában. A séf, akinek a neve egyet jelent a csúcsgasztronómiával A magyar és nemzetközi fine dining szcéna egyik legmeghatározóbb alakja, Palágyi Eszter neve mára… Megjelent Palágyi Eszter új szakács-tan-könyve: A világ ízeinek anatómiája – Fine dining à la Gastro Gaga

Megjelent Palágyi Eszter új szakács-tan-könyve: A világ ízeinek anatómiája – Fine dining à la Gastro Gaga

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Womagic

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!