https://www.istockphoto.com/hu/fot%C3%B3/t%C3%A9szt%C3%A1t-k%C3%A9sz%C3%ADt-egy-n%C5%91-pizz%C3%A1ra-gm1127999445-297511110 Amikor évekkel ezelőtt kiderült, hogy a glutént, a tejet és a tojásfehérjét is ki kell zárnom az étrendemből, nem egy új gasztronómiai kalandként tekintettem erre az életmódváltásra. Őszintén szólva sokkal inkább éreztem szomorú kihívásnak. Azóta viszont óriásit fordult a világ. Annak idején elsirattam a kedvenc péksüteményeimet, a nagymamám nokedlijét, a hétvégi pizzázásokat. A fejemben akkoriban a mentes étkezés egyet jelentett a lemondással és az íztelenséggel. Ma viszont már nemcsak, hogy szeretek mentesen sütni-főzni, de egyre több pozitív visszajelzést is kapok, és rengeteget jelent, ha másnak is ízlik, amit glutén, tej és gyakran a tojás teljes mellőzésével készítek. A „mentes” út: több, mint pótlás Az első időszak küzdelmes volt. A boltokban vadászni kellett a megfelelő alapanyagokat, sok recepttel elbuktam, és nem egy étel landolt a kukában. Aztán lass...
Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Bien