Káposztás gnocchi céklakrémmel és füstölt tofuval – ünnepi ízek hétköznapokra

Puha gnocchi, édeskés-földes céklakrém, karamellizált káposzta és füstölt tofu – ez a kombináció egy hétköznapi vacsorát is ünnepi élménnyé varázsol. Egyszerű alapanyagokból készül, mégis látványos és ízletes fogás. A gnocchi igazi olasz klasszikus, amely kapható már félkészen is a boltokban, de valójában házilag is egyszerűen elkészíthető. Sokféleképpen variálható, a citrusos-spenótos gnocchi igazi komfortétel, míg a… Káposztás gnocchi céklakrémmel és füstölt tofuval – ünnepi ízek hétköznapokra

Káposztás gnocchi céklakrémmel és füstölt tofuval – ünnepi ízek hétköznapokra

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Prove

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!