Fermentált italokat és gyümölcsvizet készíthetünk a könyvárban

2025. szeptember 18-án (csütörtök) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (9021 Győr, Baross Gábor út 4.) Gasztrománia sorozatunkban kóstolóval egybekötött ismeretterjesztő előadást hallhatnak Fermentált italok és gyümölcsvíz készítése címmel. Vendég Kilácskó Attiláné a Kertem, konyhám, kamrám című közösségi oldal szerkesztője. A rendezvényre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt lehet Fermentált italokat és gyümölcsvizet készíthetünk a könyvárban

Fermentált italokat és gyümölcsvizet készíthetünk a könyvárban

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Győr Plusz

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!