Elindult a spanyol–magyar juh- és bárányhús népszerűsítő program – Gasztronómiai és szakmai összefogással a fogyasztás élénkítéséért

Budapest – Ünnepélyes keretek között vette kezdetét a Juh és Kecske Ágazati Szakmaközi Szervezet és spanyol testvérszervezete, az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) közös, Európai Unió által támogatott, hároméves multiprogramja, amely a juh- és bárányhús fogyasztásának népszerűsítését, valamint a termékek újrapozícionálását tűzte ki célul. A Budapesten megtartott nyitórendezvényen szakpolitikai döntéshozók, ágazati szakértők, …

Elindult a spanyol–magyar juh- és bárányhús népszerűsítő program – Gasztronómiai és szakmai összefogással a fogyasztás élénkítéséért

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Oldalas

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!