Jégkrémek házilag? A legjobb választás a hőségben! - Új Szó



Jégkrémek házilag? A legjobb választás a hőségben! Veres István 2025. 06. 26., cs - 11:23 A nyári hőségben nincs is jobb, mint egy hűsítő jégkrém. De miért vásárolnánk boltit, amikor otthon is könnyedén elkészíthetjük? A házi jégkrémek nemcsak finomabbak, de egészségesebbek is lehetnek – hiszen mi döntjük el, mi kerül bele. Íme három egyszerű és isteni recept, amit pillanatok alatt elkészíthetsz otthon. 1. Krémes eperjégkrém – csak 3 hozzávalóval Hozzávalók: 30 dkg friss vagy fagyasztott eper 2 dl habtejszín 2 evőkanál méz vagy juharszirup Elkészítés: Az epret mosd meg, ha fagyasztott, engedd fel kicsit. Turmixold össze a tejszínnel és mézzel, amíg szép krémes állagot nem kapsz. Öntsd jégkrémformákba vagy kis poharakba, és helyezz bele pálcikát. Fagyaszd legalább 4 órán át – és már élvezheted is! 2. Trópusi kókusz-mangó jégkrém (vegán) Hozzávalók: 1 érett mangó 2 dl kókusztej 1 evőkanál agávészirup vagy más természetes édesítő Pár csepp lime-lé (opcionális) Elkészítés: A mangót hámo...

Jégkrémek házilag? A legjobb választás a hőségben! - Új Szó

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Új Szó

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!