Életveszélybe került a maláriától, mégis újra kakaóültetvényre készül Albertkázmérpusztáról, a Futrinka utcából - Forbes



Foki Izabella és Koncos Zoltán, a ChocoCard csokimanufaktúra alapítói bátorítják a potenciális vállalkozókat: készítsenek bean-to-bar csokit, vagyis ne kész pasztillából dolgozzanak, hanem vegyenek friss kakaóbabot, és abból kezdjék el a csokigyártást. Mert az fenntartható, egészséges és etikus. Életveszélybe került a maláriától, mégis újra kakaóültetvényre készül Albertkázmérpusztáról, a Futrinka utcából

Életveszélybe került a maláriától, mégis újra kakaóültetvényre készül Albertkázmérpusztáról, a Futrinka utcából - Forbes

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Forbes

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!