Egyik része mérgező, a másik extrém egészséges: így edd a rebarbarát - Bien



A szegfűvirágok rendjébe tartozó rebarbara igazi megosztó növény, hiszen míg egyesek tartanak tőle és óvatosan bánnak vele – a benne található természetes toxikus vegyületek miatt –, addig mások esküsznek az egészségre gyakorolt jótékony hatásaira. De vajon hogyan lehet egy növény egyszerre veszélyes és hasznos? A válasz egyszerű, nem mindegy, hogyan fogyasztjuk és melyik részét használjuk fel! Most megmutatjuk, hogyan kerülheted el a kellemetlenségeket, miközben kiélvezheted ennek az izgalmas és sokoldalú zöldségnek minden előnyét – amelyet sokan egyébként tévesen gyümölcsnek gondolnak.

Egyik része mérgező, a másik extrém egészséges: így edd a rebarbarát - Bien

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Bien

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!