Kertből a konyhába: mintaprojekt valósul meg Hajdú-Bihar megyében - Debreceni Nap



Hosszú hónapok munkáját követően végre célegyenesbe ért a hajdú-bihari SReST mintaprojekt megvalósítása. A munkaerőpiaci elhelyezkedést segítő, ugyanakkor a „slow food” turizmus alapelveit zászlajára tűző képzési nap sorozat 2025. június 16-án első állomásához érkezett, köszönhetően a Szender Kert és Ebes Községi Önkormányzata aktív támogató közreműködésének. Az ebesi Szender Kert méltán lett a rendezvénysorozat első házigazdája: a helyi erőforrásokhoz igazodó, egészséges […]

Kertből a konyhába: mintaprojekt valósul meg Hajdú-Bihar megyében - Debreceni Nap

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Debreceni Nap

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!