„Bármivel foglalkozhatunk, csak élelmiszerrel nem” – Egy magyar női vállalkozó története



Édesanyja egyetlen üveg lecsójának hatására döntötte el Kertész Éva Annamária, hogy megreformálja a tartós készételek piacát – Magyarországon, és tervei szerint rövidesen Közép-Európában is. Húszas éveiben, szakirányú végzettség nélkül vágott bele társával, Tóth Gáborral cégük felépítésébe. Többen is megpróbálták őket lebeszélni, eltántorítani elveiktől, mint a műanyagmentesség, a környezetvédelem vagy a tartósítószerek mellőzése, de az idő őket igazolta: már nem a mama kamrájának polcára kerül a főztjük, hanem Hatvanban, saját üzemükben készítik a Polcz adalékmentes készételeit.

„Bármivel foglalkozhatunk, csak élelmiszerrel nem” – Egy magyar női vállalkozó története

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Femcafe.hu

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!