Debreceni fejlesztés: innovatív és egészséges hústermékek



Immunerősítő bajor kolbász, antioxidánsokkal dúsított, fehérjedús debreceni, prebiotikus csirke- és pulykamellsonka és funkcionális fekete-erdei sonka – egyebek mellett ezeket az új, egészségvédő húskészítményeket fejlesztette ki a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara, valamint a Gulyás János és Társa Kft. közös kutatás-fejlesztési programjában. A kétéves projekt eredményeiről zárórendezvényen számoltak be a szakemberek. -Az aktuális fogyasztói […] A Debreceni fejlesztés: innovatív és egészséges hústermékek bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Debreceni fejlesztés: innovatív és egészséges hústermékek

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Agrotrend

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!