Így változott a fagyi ára az ’50-es évektől napjainkig



A fagyi évtizedek óta a nyár szimbóluma, régen fillérekbe került, ma akár 800 forint is lehet egy gombóc. De vajon miért? A videóban visszatekintünk a ‘50-es évektől a '70-es évek hőskorán át napjainkig, és megvizsgáljuk a drágulás okait. Cukrászokkal és ipartestületi szakértőkkel járjuk körül az alapanyagárak, munkaerőköltségek és gépesítés világát. Közben azt is megnézzük, otthon mennyiért készíthetünk házi fagyit, és megkóstolunk egy aggasztóan olcsó változatot is. A végén kiderül, hogy a gombóc ára jóval több, mint amit a tölcsér tartalmaz.

Így változott a fagyi ára az ’50-es évektől napjainkig

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → RTL

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!