Felvágták a legrégebbi parmezánt – 27 évig és három hónapig érlelték (nem hiszed el mennyibe kerül)



Csaknem tízezer napig érleltek egy parmezán sajtot egy Reggio Emilia-beli sajtüzemben, a parmigiano reggiano sajtféle hazájában. A parmigiano reggiano a világ egyik legkeményebb sajtja, nevét az Emilia Romagna régióban található Parma városáról kapta. A tartomány egyik sajtüzemében a napokban vágták fel 27 évi és három hónapi érlelés után a mindeddig legöregebb és még ehető parmezánsajtot […] A Felvágták a legrégebbi parmezánt – 27 évig és három hónapig érlelték (nem hiszed el mennyibe kerül) bejegyzés először Most Hír-én jelent meg.

Felvágták a legrégebbi parmezánt – 27 évig és három hónapig érlelték (nem hiszed el mennyibe kerül)

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Most Hír

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!