Társadalmi egyeztetésre bocsátották az új módosításokat



Társadalmi egyeztetésre bocsátották a Magyar Élelmiszerkönyv húskészítményekről és egyes előkészített húsokról szóló előírás módosításáról szóló miniszteri rendelet tervezetét. Az AM rendelet tervezetének célja, hogy a fogyasztók a húskészítmények és az előkészített húsok minőségére vonatkozóan megfelelő tájékoztatást kapjanak. A módosítás a hatályos rendelkezések átfogó felülvizsgálatán alapul, emellett új fogalomként megjelenik benne a fehérjeminőségi érték. A húskészítmények előállítása […] A Társadalmi egyeztetésre bocsátották az új módosításokat bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Társadalmi egyeztetésre bocsátották az új módosításokat

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Agrotrend

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!