Májusban a változatos időjárás ellenére is berobbant a grillszezon: a Kifli.hu adatai azt mutatják, hogy az elmúlt hetekben ugrásszerűen nőtt a kereslet a grillezéshez ajánlott húsfélék, szószok, pácok, köretek és zöldségek iránt. A kínálat mára több mint 300 különféle grill- és bográcsterméket tartalmaz – a klasszikus hozzávalóktól a nemzetközi különlegességeken át, közte több mint 50 féle húsmentes alternatívával. Bár az elmúlt hetek időjárása gyakran szeszélyes volt, a grillszezon már javában tart – legalábbis a Kifli.hu-n. A vásárlói szokások változásának és az egyre bővülő kínálatnak köszönhetően már tavasszal elindult a „nyár az erkélyen" életérzés, amely idén minden eddiginél több ízélménnyel, prémium alapanyaggal és innovatív megoldással csábít. Az online szupermarket kínálatában jelenleg több mint 300 grill- és bográcstermék érhető el, a klasszikus hozzávalóktól a különleges nemzetközi inspirációjú fogásokon át a húsmentes alternatívákig. A magyarok 60 százaléka szokott gri...
Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Esemény Menedzser