Ehető virágok, friss hajtások és okos trükkök a kertből: Kertész ismerősöm elárulta, hogyan használhatod fel a virágzó metélőhagyma részeit a konyhában



A metélőhagyma (más néven snidling) az egyik legkedveltebb konyhakerti növény, amely tavasztól egészen őszig szüretelhető. Illatos, enyhén hagymás ízű levelei kiválóak tojásételekhez, szendvicskrémekhez vagy levesekhez. De mi történik, amikor elkezd virágozni? Sokan ilyenkor tanácstalanok – pedig a megoldás egyszerű, és a virág sem megy kárba!

Ehető virágok, friss hajtások és okos trükkök a kertből: Kertész ismerősöm elárulta, hogyan használhatod fel a virágzó metélőhagyma részeit a konyhában

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Blikk Rúzs

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!