Vágási folyamatok – Higiéniai gyakorlatok és szerepük a fenntartható, körforgásos gazdaságban



Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai Állattenyésztés Hangja” elnevezésű csoport újabb kommunikációs anyagában bemutatja, hogy a vágóhidakon milyen szigorú higiéniai és biztonsági intézkedéseket alkalmaznak, továbbá felhívja a figyelmet arra, hogy az innovatív, megújuló energiaforrásokra támaszkodó megoldások révén hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tehető a teljes húsipari értéklánc. Amint arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, a vágóhíd kulcsfontosságú […] A Vágási folyamatok – Higiéniai gyakorlatok és szerepük a fenntartható, körforgásos gazdaságban bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

Vágási folyamatok – Higiéniai gyakorlatok és szerepük a fenntartható, körforgásos gazdaságban

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Agrotrend

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!