A korszerűsítés és hagyomány a titka a balmazújvárosi sütödesikernek



Fülep Zsolt, a Balmaz Sütöde Kft. tulajdonosa valóban elmondhatja vállalkozásáról, hogy a gyakorlatban is megvalósították benne a termőföldtől az asztalig szlogent, hiszen előállítanak, feldolgoznak és értékesítenek. A vállalkozó idén érdemelte ki Az Év Agrárembere díjat. Mint mondja, a mai napig keresi a választ arra a kérdésre, hogy mivel érdemelte ki a zsűri elismerését? Talán szerepet […] A A korszerűsítés és hagyomány a titka a balmazújvárosi sütödesikernek bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.

A korszerűsítés és hagyomány a titka a balmazújvárosi sütödesikernek

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Agrotrend

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!