Ízfaktor – Burgundi marharagu



Burgundi marharagu (5 főre)Marhanyak 1.25 kgKenyérszalonna0. 15kgParadicsom püré 0.1 kgSóBorsFokhagymaBurgundi típusú vörösbor 0.5 literAlaplé 0.5 literKakukkfű 1 csokorRozmaring 1 csokorBabérlevél 5 dbLiszt 0.15 kgÉtolaj 0.1 literVaj 0.08 kgApró szemű burgonya 0.25kgKolozsvári szalonna 0.25 kgSalotta hagyma 0.25 kgGamba 0.25 kgSárgarépa 0.25 kg MarharaguA szalonna kisült zsírjában kérgesre pirítjuk a sózott borsozott, lisztbe forgatott nagyméretű marhanyak kockákat. Ízfaktor – Burgundi marharagu

Ízfaktor – Burgundi marharagu

Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Győr Plusz

Ha nem irányítanánk át automatikusan, kattints ide!