Vagabond Korzó 2023 Dunaharaszti

Dunaharaszti, Magyarország

2023. június 3-án kilencedik alkalommal rendezik meg Dunaharaszti összművészeti és gasztrokulturális fesztiválját, a Vagabond Korzót.

A Vagabond Korzó nem egy fesztivál a sok közül. Egy helyzet , egy állapot , ami évente egyszer, tömérdekek segítő révén megtestesül, néhány órán át, aztán huss. Tova el!

Kilenc helyszínen, mintegy 30 produkció lesz látható és hallható, fellép többek között a Besh o droM, Long Story Short, Biomadár, Badár Sándor, Szekeres András, Fekete Jenő, Üllői Úti Fá:k, Prosectura, Marlboro Man, Stukker és a The Mojo.

Az idei év mottója: Vissza a városba! – nemcsak a nemrégiben elhunyt legenda, Török Ádám legismertebb dalának címére utalva. Hiszen az elmúlt két évben a Duna-parton a Sport Szigeten zajlottak az események, ez évben azonban ismét a város utcáira, tereire költöznek a programok.

A széles spektrumú zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat. Délelőtt 11 órától. breaktánc olimpiai selejtező, néptánc flashmob, kerítésgaléria, osonó fotók, valamint az ínyencek számára mini kraft fesztivál, pálinka- és borházak, ízletes harapnivalók teszik változatossá a felhozatalt.

Dunaharaszti, Magyarország

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!