Az átnevezés a portál használatát nem érinti: a korábban létrehozott felhasználók, beállított jogosultságok, hozzáférések és a portálon elérhető adatok változatlanul megmaradnak, azokkal kapcsolatban a felhasználóknak nincs teendőjük.
Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → Az Üzlet