A Google bevezetett egy új lehetőséget, amellyel a felhasználók egy rövid szelfivideó elkészítésével is bejelentkezhetnek a fiókjukba. Az ígéret szerint a biztonságos, titkosított rendszer rögzít egy kezdeti felvételt, majd a jövőben ehhez hasonlítja a bejelentkezési kísérleteket, megelőzve a hamis felvételekkel történő visszaéléseket. Az elmentett videó bármikor törölhető a fiókbeállításoknál, és alapesetben kizárólag azonosítási célokat szolgál. [...]
Hamarosan átirányítunk a teljes cikkhez → NapiDroid