Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Indul a disznótor-szezon: így készül a tökéletes toroskáposzta magyar mangalicából

Te is tűkön ülve várod, hogy végre beinduljon a disznótoros finomságok szezonja? Van egy jó hírünk: november 30-án elérkezik Disznóölő Szent András napja, ezzel hivatalosan is megnyitjuk a disznóölésre, húsfeldolgozásra alkalmas időszakot. Járjunk utána, mi mindent érdemes tudni a magyarok kedvenc toros fogásairól, különösen a káposztaételekről: mikor és hogyan érdemes őket készíteni, valóban finomabb lesz a falat, ha hagyományos házi sertés helyett mangalicahússal, mangalicaszalonnával készítjük azt? Máris eláruljuk!

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Színpompás égi látvány