Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Veszélyben az ünnepi disznótoros? Luxustermék lett a vágnivaló sertés

A legtöbbünk asztalára karácsonykor szinte egészen biztosan kerül egy vagy többféle omlós, puhára főtt vagy sült sertéshús. Egyre többen választanak ehhez szívesebben minőségi alapanyagot, amire az idei ünnepi időszak is bizonyítékot szolgáltat. Ráadásul reneszánszukat élik a hagyományos disznóvágások is, amik a járványügyi- és állategészségügyi szabályok betartása mellett még inkább közelebb hozhatják egymáshoz a családtagokat és a barátokat. Nem véletlen, hogy már novembertől megnőtt az érdeklődés a vágnivaló sertések iránt. Mindezekre kínál jó alternatívát egy somogyi vállalkozás. A barcsi Dráva-Coop Zrt. nem csak a vevő által kiválasztott sertés vagy sertések „bérnevelését” vállalja, hanem garantáltan jó minőségű, vágnivaló sertést is biztosít bármikor az érdeklődőknek. A HelloVidék Rideg Gábort, a Dráva-Coop Zrt. termelési igazgatóját kérdezte a többszörösen jól vizsgázott szabadtartásos technológiáról, az ünnepi kereslet-kínálatról, valamint az idei árakról.

10perc.hu

vasarnap.hu

Növekedés.hu