Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

51 tipp a valóban hulladékmentes befőzéshez – maradékmentés mesterien!

A nyár a befőzés, az ízek és illatok időszaka. Ilyenkor háziasszonyok ezrei serénykednek a konyhában, hogy a gyümölcsök és zöldségek legváltozatosabb kínálatából tehessenek el pár üveggel a nehezebb téli hónapokra. A szerencsésebbek praktikák százait örökölték felmenőinktől, hogy a befőzés ne csak hasznos, egészséges, hanem ésszerű is legyen. Azoknak viszont, akiknek szüksége van egy kis támogatásra és biztatásra, készültünk pár remek tippel – hátha egy kicsit mi is hozzájárulhatunk a befőzés sikeréhez!

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Változások az Ubernél