Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Vasárnapi asztalon: Fehérjedús RECEPTEK

Finom receptek 50 perc Bableves édesburgonyával Hozzávalók: 500 g édesburgonya, 200 g vörösbab, 200 g sárgarépa, 2 zellerszár, 1 kisebb hagyma, 1 tk. kókuszolaj, 1 tk. tengeri só, 1 tk. édes fűszerpaprika, ½ tk. majoránna, ½ tk. őrölt bors. Áztassuk be a babot egy éjszakára. Hámozzuk meg az édesburgonyát, és daraboljuk az egyik felét apróra, a másik felét nagyobb kockákra. Egy nagy edényben hevítsünk egy tk. olajat, és pároljuk meg benne az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a babot, a feldarabolt édesburgonyát, felkarikázott répát és zellerszárat, és öntsük fel vízzel úgy, hogy a víz kb. 2 cm-rel a zöldségek fölé érjen. Ízesítsük a levest sóval és a fűszerekkel, és fedő alatt főzzük 30–40 percig. Mielőtt levennénk a tűzről, dobjunk bele zúzott fokhagymát, és keverjük meg párszor, hogy a szétfőtt édesburgonya besűrítse. 60 perc Fokhagymás-sajtos csirkemell Hozzávalók: 4 szelet csirkemell, 3 dl tej, 4 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, 1 dl tejföl, 200 g sajt. A megmosott és szár...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Mesés osztalékot fizet a Mol

vasarnap.hu

10perc.hu