Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Fermentálj úgy, akár egy profi! Tippek és trükkök a tökéletes erjesztett savanyúsághoz

A tejsavbaktériumokkal történő laktofermentálásnak tulajdonképpen az a lényege, hogy bizonyos mikroorganizmusok segítségével, kontrollált körülmények között erjeszted meg a különböző ételeket. Bár a fermentálással kapcsolatban már egyre tisztább a kép a fejekben, mégis fontosnak tartjuk megjegyezni: A tejsavas erjesztés, vagyis laktofermentálás során a növények felületén természetesen is megtalálható baktériumkultúrák végzik az erjesztési folyamatot. Mivel a mikrobaciuniverzumban Fermentálj úgy, akár egy profi! Tippek és trükkök a tökéletes erjesztett savanyúsághoz

Femcafe.hu

Növekedés.hu

A fémmegmunkálás mesterei

vasarnap.hu

10perc.hu

Változékony idő várható

Elhunyt Peterdy Márta