Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Gasztronómiai élményhegyek Tokaj-Hegyalján

Tunki, furmintfröccs és lecsó az idei év slágere. Augusztusban közel 50 kisebb, igazi kuriózumnak számító gasztronómiai program közül választhatnak a Tokaj Hegyalja régióba érkezők. Eddig 60 ezer látogatót számlált a Tokaj-hegyaljai Nyár elnevezésű rendezvénysorozat, ahol közel 100 programon vehetnek részt az érdeklődők a nyár hátralévő egy hónapjában. Idén pedig már a gasztronómia igazi szerelmeseinek nem kell döntenie a borkóstolás és a vezetés között, hiszen közvetlen, MÁV-val összehangolt buszjáratok könnyítik meg a borkóstolás utáni közlekedést. Bor, mámor...Bénye Erdőbényén, a magyar Provence szívében 15 helyi borászat összefogásából rendezik a Bor, mámor… Bénye eseményt hamarosan, augusztus 11-14. között. Erdőbénye ilyenkor kultúrális és gasztronómiai központtá válik, ahol a különböző helyszíneken a nyitott pincék mellett egész nap programok, és színvonalas gasztronómiai kiállítók várják a látogatókat. A lecsó és a “tunki” otthona A kisebb gasztronómiai események is hódítanak...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Eljött az arany reneszánsza

vasarnap.hu

10perc.hu