Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Egy jó aminósav és jobb lesz a pontytermelés

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) kutatóinak eredményei szerint a γ-amino-vajsav révén növelhető a pontytenyésztés intenzifkációja, miközben az immunrendszerre gyakorolt hatás által javulhat a halak betegségekkel szembeni ellenállóképessége is. Az akvakultúrában történő haltermelés sikeressége nagymértékben függ a halbetegségek megjelenésétől, azok nem kívánt hatásaitól. A kórokozó mikroorganizmusok elterjedésének megakadályozása,… Egy jó aminósav és jobb lesz a pontytermelés appeared first on Tudás.hu.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Izrael tarkón legyintette Iránt

vasarnap.hu

10perc.hu

Megjelent Azahriah új lemeze