Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Közgazdászból lett pék Péter, aki Franciaországban tanulta meg a mesterséget

Horváth Péter a somogyi dombok között, a 480 lelkes Szóládon nyitotta meg saját műhelyét, ahol éttermeknek süti a kovászos kenyereit. Alapanyag és gondoskodás: szerinte ettől lesz a kenyér a kenyér Horváth Péter nem tartja magát kézműves péknek, ahogy azt sokan teszik, ha kovásszal sütnek. Szerinte a lényeg az alapanyagban van, biobúzát használ, főleg a régi magyar fajtákból. Ingatlanfejlesztőből lett pék A közgazdász és pénzügyi szakember harmincas évei elején besokallt ingatlanfejlesztési munkájába, ekkor állt péknek. Egy budapesti pékség után Franciaországban tanulta meg, mit is jelent kenyeret sütni. Mi megtaláltuk őt és megnéztük a pékségét. Csak egy feltétellel állt kameránk elé: ha videónk nem hoz több vevőt, mert kapacitása véges és azt sem szeretné, ha a romantikus parasztháza kertjében egyik napról a másikra sorok kígyóznának. https://youtu.be/pULVi9YKej8

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu

Megjelent Azahriah új lemeze