Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kakasláb és almaecettel ízesített limonádé az étlapon: mit jelent manapság fenntartható éttermet működtetni?

2017 óta június 18. a Fenntartható Gasztronómia Napja az ENSZ, a FAO és az UNESCO kezdeményezésére. A hazai fenntartható étkezést és vendéglátást népszerűsítő Felelős Gasztrohős Alapítvány a jeles napot választotta arra, hogy bemutassa megújult Fenntartható Vendéglátóhely minősítését. Budapest egyik új rendezvényhelyszínén, a margitszigeti Kristály Színtérben tartott sajtótájékoztatón átadásra kerültek az új elismerések és a vendéglátósok Kakasláb és almaecettel ízesített limonádé az étlapon: mit jelent manapság fenntartható éttermet működtetni? appeared first on woohoo.hu.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu