Kapóra jöhetnek ezek az olcsó zöldségek: mutatjuk, mit készítenek belőlük az élelmes magyarok
Az emberek többsége nem szívesen választ hüvelyeseket tartalmazó fogást, ha étterembe megy – derül ki egy friss, reprezentatív felméréséből. A fogyasztókat az étel kiválasztásakor elsősorban az íz befolyásolja, de a legtöbben nyitottak lennének a változatosabb, izgalmasabb és kreatívabb módon elkészített hüvelyes fogásokra az éttermekben. A növényi alapú, rugalmas étrenddel és a napi rendszerességű hüvelyesfogyasztással pedig rengeteget tehetünk egészségünk és bolygónk megőrzéséért is. Cikkünkben most annak jártunk utána, mennyi termett itthon a legkedveltebb hüvelyesekből, illetve megnéztük azt is, mennyibe kerülnek a boltokban. Mennyire kell a zsebünkbe nyúlni, ha beépítenénk őket a hétköznapi táplálkozásunkba.
- Hirdetés -