Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Mit tegyünk, ha túl csípős lett a hangulat …vagyis az étel?

Mit tegyünk, ha túl csípős lett a hangulat …vagyis az étel? szaszifanni 2022. 05. 19., cs - 10:50 2022. május 19., csütörtök - 10:50 Friss ikon Off Törzs Hígítás: Igen, egyszerű, mégis hatásos megoldás. Érdemes azonban vigyázni vele, mert, ha vízzel hígítunk, nemcsak a csípősség tűnhet el, hanem a többi íz is. A tejtermékek jobban működhetnek, s ha például a gulyást sikerült túlcsípősöznünk, tejjel és zöldbabbal isteni palóc levest rittyenthetünk. Tuti sikerünk lesz vele! Plusz hozzávalók: A hagyma, a sárgarépa, a bab, a krumpli mind kiválóan ellensúlyozzák az ízeket. Levesbe például a csipetke, a tészta is jó megoldás lehet. Ha tudunk, rakjunk plusz hozzávalókat az ételbe, ezzel korrigálva a csípősségét. Édes: Az édes íz is jó a csípős ellen. Cukor, méz, édesítőszer... egy kevéskét tegyünk a főztünkbe. Tényleg óvatosan, nemhogy aztán túl édes lesz! Köret, újragondolás: Ha sehogy sem akar csökkenni az a csípősség, próbálkozhatunk a köret variálásával. Több rizs, krumpli, tészta, és ...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Eljött az arany reneszánsza

vasarnap.hu

10perc.hu

Íme a Tisza Párt EP-listája