Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Vega Stefánia-vagdalt krumplipürével

A vega Stefánia-vagdalt elkészítéséhez a hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, majd kevés olajon aranybarnára pirítjuk, és félretesszük. A zsemlét tejbe áztatjuk, és 3 db tojást 10-12 perc alatt megfőzünk. A húshelyettesítőt összedolgozzuk a párolt hagymával, a köménnyel, a pirospaprikával, sóval, borssal és 2 db tojással, végül hozzáadjuk az alaposan kinyomkodott zsemlét is. Az őzgerinc Vega Stefánia-vagdalt krumplipürével appeared first on Street Kitchen.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

A fémmegmunkálás mesterei

vasarnap.hu

10perc.hu

Változékony idő várható

Elhunyt Peterdy Márta