Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Így védenek a bogyósgyümölcsök a ráktól

Ígéretes bizonyítékunk van arra, hogy a bogyós gyümölcsök (áfonya, ribizli, egres, málna, szeder, szamóca, kökény, csipkebogyó) már kis mennyiségben fogyasztva is csökkenti a daganatok kockázatát! A bogyósok daganatellenes hatásukat számos biológiai tényező szerencsés együttállásának köszönhetik. Ezek között említhetők a bioaktív növényi hatóanyagok, fitonutriensek, pl. a gyümölcsök élénk színét adó polifenolok (flavonoidok, proantocianidok) és a ligninek. A hatásmechanizmus valóban Így védenek a bogyósgyümölcsök a ráktól appeared first on Napidoktor.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Mesés osztalékot fizet a Mol

vasarnap.hu

10perc.hu