Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Kecskesajt és sült áfonya: megkóstolnád az év közönségdíjas fagyiját? Mi kipróbáltuk!

Koncz Andrea a kezdetekkor azt se tudta, miből készül a fagyi, véletlenül cseppent az üzletbe, hogy aztán harminc évvel később taroljon a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének versenyén. 63 fagyi közül az övéi vitték el a legtöbb díjat, közönségkedvenc lett például a balzsamos sült áfonyája lágy kecskesajjtal, de a mindennapinak egyáltalán nem nevezhető, kenderből készült fagyija is érmet kapott. A kis gödöllői fagyizóban jártunk, ahová a csoki Kolumbiából érkezik, a mogyoró Olaszországból, a gyümölcsfagyi pedig tényleg valódi gyümölcsből készül. Kecskesajt és sült áfonya: megkóstolnád az év közönségdíjas fagyiját? Mi kipróbáltuk! first appeared on nlc.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu