A Bükki borvidékről a csúcsgasztronómiába
„Hiszek a borvidék újbóli feltámasztásában, mert régen - mint oly sok minden - ez is működött! Számomra fontos a természet és a környezetem egészsége, ezért elsősorban saját termelésű, vegyszermentes, azaz organikus szőlőből készítek bort.” Tulajdonképpen a kijelentése első felét már teljes mértékben valóságra is váltotta beszélgetőtársam, Sándor Zsolt, hiszen mára már sikerült a borvidéket néhány elkötelezett borász társával együttműködve feltámasztania. Ami korábban elképzelhetetlen volt, ő elérte, hogy a Bükki borvidékről származó borai mára a csúcsgasztronómia borlapjairól köszönnek vissza ránk. Ez alkalommal a Bükki borvidékre látogattam, pontosabban Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészetébe. A Bükki borvidékről a csúcsgasztronómiába appeared first on Agrofórum Online.
- Hirdetés -