Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Rákapcsolt a gasztronómiára az OMV

Tavasszal két-két új szendviccsel, salátával és desszerttel újult meg a Gourmet Selection kínálata. A kollekciót Palágyi Eszter, a Szigliget Várudvar Étterem Executive Chef-je állította össze, prémium hazai alapanyagokat felhasználva. A legújabb Gourmet Selection termékek elérhetőek országszerte 67 töltőállomáson. A Szarvas sonkás szendvicsnél aszalt áfonyával ízesített ciabattába kerül egy különleges szarvaspörkölt krém, amit érlelt szarvas sonka, paprikás szarvas szalámi, valamint cheddar sajt, paradicsom és rukkola egészít ki. A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető Tihanyi sajtvarázs szendvicsnél pedig a sajtos zsemlében a fűszeres-fokhagymás céklás humuszkrém kellemesen harmonizál a kerek grillezett camemberttel, a szárított paradicsommal, lilahagymával és fodrossalátával. Mindkét szendvicset úgy állította össze Palágyi Eszter, hogy kifejezetten hazai ízekre épüljön: míg a húsos szendvicsbe érlelt Gyulai szarvas sonka és szalámi kerül, addig a vegetáriánus változat eredeti Tih...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu